fbpx

Kallis lugeja, kas Sina armastad videomänge? Kas Sul on selles vallas ka ohtralt palju teadmisi? Kas need samad teadmised peletavad pidudel inimesi eemale ja kasvatavad vanemate pettumustunnet? Nüüd on aeg neile kõigile koht kätte näidata ning demonstreerida, kuidas mõttetute videomängufaktide teadmine on väärtuslik oskus!

Tuleval esmaspäeval, 19. veebruaril, toimub Kalamajas asuvas baaris ning söögikohas Puu videomänguteemaline viktoriin Mäluauk. Seekord on aga tegemist Level1 Eriga, mida juhivad Yakuza entusiast Lauri ning Avinurme animeekspert Margus! Nii vanadest kui ka uutest mängudest on kokku pandud huvitav küsimuste segu. Küsime üldisi fakte videomängude ja nende tegelaste kohta ning laseme helivoorus isegi natuke muusikat.

Üritus algab kell 20.00 ning lõppeb umbes 23.00. Võistkonnas võib olla maksimaalselt 4 inimest ja osalemistasu on 50 senti nägu.Tule pane end viktoriiniga proovile ning samal ajal naudi Puu meeldivat õhkkonda, tutvu toredate inimestega ja meki maitsvat joogivalikut. Näeme juba seal!

Rohkem infot ürituse Facebooki lehel.

P.S. Level1 esindusmeeskond ning kahekordne tšempion Monday Night Hentai Warriors viktoriinist osa ei võta!