fbpx

Mul ei ole midagi golfimängude vastu, tegelikult võiks neid tunduvalt rohkem olla. Kunagi soetasin oma Xbox 360 tarbeks HDMI kaabli eelkõige selleks, et üks mitmetest Tiger Woodsi mängudest ilusam välja näeks. Mullu proovisin ka üht rollikat, mis lahendas kõik probleemid kepiga palli auku ajades.

Oota, mida?

Kõik see on ju äärmiselt tore, aga siin on üks probleem – paljudele ei meeldi golf. Siinkohal tahab meile appi tulla Taanist pärit mängustuudio Triband, kelle järgmine (potentsiaalne) üllitis What the Golf? on mõeldud kõikidele neile, kes golfimänge muidu ei naudi. Absurditeose esimene tutvustav treiler pöörab pea peale kõik varasemad teadmised kõnealuse spordi kohta ning näitab, et golf võib tegelikult ka päris lõbus olla!

Potentsiaalne on What the Golf? seetõttu, et mäng vajab sünniks abi ühisrahastuse näol. Sel korral on arendajad abiks võtnud Fig-nimelise platvormi, mis erineb teistest sellepoolest, et toetajatel on võimalik osta mängu juurde ka osalus, saamaks tulevikus kasumist pisikese protsendi.

Praegu on mängust saadaval pisike demoversioon, mis taanlaste nägemust pisut avab. Mina hoian igatahes pöidlaid tugevalt pihus. Maailm vajab rohkem golfimänge!