fbpx

KUI SA OMAD XBOX ONE KONSOOLI

The Witness

The Witness on mõistatusi täis platvormika Braid looja Jonathan Blow teine mäng, milles tuleb – üllatus, üllatus – mõistatusi lahendada. Kõik peamurdjad on üles ehitatud sama mehaanika peale, ent mängijale pakutakse parajas koguses nuputamist. See on aga äge – pole olemas paremat tunnet, kui pikalt ekraani põrnitseda ning äkitselt sellele „Heureka!“ momendile sattuda.

Assassin’s Creed Syndicate

Paljude sõnul oli Syndicate see Assassin’s Creed, mis seeria Unity kaevatud august välja suutis tirida. Tundus see ju vastavat nii mitmelegi eelneva osa kitsaskohale. Õe-venna kombinatsioonile nõjatuv peategelaste paar oli värskendav ning lisaks sellele sai ka Londoni tänavatel kaarikuga sõita. Tundub ju lõbus!

KUI SA OMAD XBOX360 KONSOOLI

Cars 2: The Video Game

„Cars 2“ on kõige halvem film, mille Pixar enda katuse alt välja on lasknud. Ootused kõnealuse videomängu kohta tuleks seega sellele vastavalt häälestada.

Dead Space 2

Esimene Dead Space hirmutas mind aastaid, teise osa puhul suutsin läbida vaid demoversiooni. Kõige kirkam mälestus Dead Space 2 puhul on hetkel seega vaid too reklaamikampaania, mis väitis, et see mäng mu emale ei meeldiks. Ma arvan, et neil oli õigus!

Head mängimist!