fbpx

Kui eelmise kuu võrratult head Bloodborne ja Ratchet & Clank on juba läbi tehtud, siis nüüd on aeg pilk heita ka aprillikuu tasuta mängudele.

KUI OMAD PLAYSTATION 4 KONSOOLI

MAD MAX

Vaid mõned kuud tagasi oli PlayStation Plus nimistus Just Cause 3, nüüd ilutseba seal aga see teine Avalanche stuudio teos. Tegu on avatud maailmaga (enamasti) automänguga, kus saab erinevaid juppe kogudes oma sõidukit aina tugevamaks teha.

TRACKMANIA TURBO

Trackmania Turbo näol on taaskord tegu mänguga, mille keskmes on autod. Tegemist on arkaadirallikaga, milles eesmärk olla väga kiire. Noh, nagu automängudes kombeks.

KUI OMAD PLAYSTATION 3 KONSOOLI

IN SPACE WE BRAWL

Kuigi teose nimi võib sellele viidata, pole tegu kaklus-, vaid kahepulgatulistamismänguga. Neid võib leida pea igas PlayStation Plusi nimistus ning ka see kuu ei ole erand.

TOY HOME

Toy Home on jällegi üks rallimäng, kuid seekord on sõiduvahenditeks miniatuursed mudelautod ning tegevus käib kellegi kodus.

KUI OMAD PLAYSTATION VITA KONSOOLI

99 VIDAS

99 Vidas on 16-bitine teos, milles eesmärk on lihtne – anda kõigile kannaga näkku!

Q*BERT REBOOTED

Kohutavalt suure ninaga apelsin on 1980ndate arkaadist jõudnud tänapäeva mängumasinatele ning lisaks PlayStation Vitale on ta cross-buy funktsiooni kaudu saadaval ka PlayStation 3 ning PlayStation 4 konsoolidel.