fbpx

Lugematu arv roppe sõnu, suur soov pult vastu seina visata, äng, raev ja paljud muud emotsioonid – kõik see on hea kirjeldamaks, kuidas paljud on end tundnud, kui mängivad mõnda Dark Souls seeria teost esimest korda. Just, tegemist ongi mänguga, kus on täiesti normaalne nähtus mitmeid kordi surma saada… Kuid nüüd on see müüt murtud.

Twitch.tv stiimer The_Happy_Hob murdis selle müüdi oma viimases ülekandes. Nimelt kulus kõnealusel striimeril täpselt aasta, et läbida kogu triloogia ja seda nõnda, et mitte ükski vastane talle pihta ei saa! Ühes mängus sai tegelane haiget tänu kukkumisele, ent see oli möödapääsmatu ja vajalik.

Siiski ei ole kõik nii roosiline, kui esmapilgul näib. The_Happy_Hob üritas antud tulemust saavutada ka varem, kuid siis tabas teda ebaõnn ning Dark Souls III lõpubossiga võideldes tabas teda nii vaenlase hoop kui ka kurikuulus tekst: „You Died“.

Teisel katsel vahetas striimer taktikat ning läbis triloogia tagurpidi, alustades viimasest osast ja lõpetades esimesega. Kas pole mitte kadestamist väärt saavutus? Õige vastus on: „Jah!“

Allikas: PC Gamer