fbpx

Disney kaitseb kümne küünega kõiki oma lapsukesi, olgu need siis „Star Wars“, Marvel või muud tulutoovad allikad. Kuid Disney on võib-olla natuke liiga kaitsev…

Kaklusmängudes toimub palju (nagu žanri nimi mõista annab) kaklemist, see on loomulik osa žanrist. Paistab, et inimestel, kes töötasid Marvel vs Capcom: Infinite kallal, oli hoopis teine eelaimdus. Üks striimer tegi koostööd Capcomiga, et luua teose tegelastele tutvustavaid videoid. Videod pidid näitama kergeid kombinatsioone, mida on võimalik teha.

Striimer väitis, et Disney ja Marveliga koos töötamine oli õudusunenägu. Vähemalt selle mänguga seoses. Väidetavalt ei lubatud tal näidata Marveli tegelaste peksasaamist, eriti kui rusikaid välgutas Capcomi tegelane. Mõistagi tahetakse kajastada oma populaarseid filmiimpeeriumi tegelasi positiivses võtmes, kuid kaklusmängus tundub selline käitumine lihtsalt absurdne.

Marvel/Disney, teie tegelased pole papist tehtud! Sarja fännid on neid juba aastaid peksnud ja nendelt peksa saanud, nii et olete natuke hiljaks jäänud.

Allikas: Gamerant