fbpx

Epic Games, rekordeid purustava Fortnite Battle Royale (ja noh, selle teose teise mängulaadi) arendaja, avalikustas, et nende korstnasse kirjutatud MOBA Paragon elab edasi vabavarana.

Pakutava alla kuuluvad kahekümne tegelase kvaliteetsed mudelid koos kõikide kosmeetiliste lisade, animatsioonide, heliefektide ja dialoogidega kui ka üle 1500 ümbruskonna komponendi. Kogu kupatuse väärtus küündivat 12 miljoni dollarini, seda arenduskulusid arvestades.

Kõik eelnevalt kirjeldatu on saadaval tasuta Unreal Engine’i virtuaalpoes, andes indie-arendajatele võimaluse kasutada mudeleid ja muud enda Unreal Engine 4 mängudes. Epic Games ise soovitab arendajatel alustada tegelasest nimega Shinbi, kuna too tuleb animatsiooniplaanidega kaasa. See annab võimaluse asjaarmastajatel animeerimist õppida. Näidiskaart laseb ka testida oma töö tulemusi ning saab olla baasiks omaloomingule.

Lisaks kavatseb Epic Games lasta käesoleva aasta kevadel ja sügisel välja veel rohkem oma raske töö vilju. Äkki saab igaüks nüüd omaenda Paragoni teha, et mängu südamele lähedal hoida. Seniks aga soovitab Epic Games kõikidel Fortnite’i mängida…