fbpx

Paistab, et on aeg Eestis tehtud videomängude nimekirja lisada uus sissekanne, kuna Headshot Labs (tuntud ka hetkel arendusjärgus oleva projekti Killtype Synthetic poolest) on pannud populaarsele PC mänguplatvormile Steam oma uue teose. Mängu nimeks on Cheitha, mis on praegu varajases ligipääsus.

Cheitha on pealtvaates ellujäämis/tulistamismäng, kus tuleb vaenlaste tapmise eest saadud punkte kasutades võimalikult kaua enda elunatukesest kinni hoida – punktidega on võimalik avada uusi teid ja lahti lukustada paremaid relvi. Teose võistluslik element tuleb esile edetabeli näol, mis ongi pigem sõprade ees uhkustamiseks või isiklikuks stiimuliks veelgi paremini mängida.

Mängu Steami lehte lugedes tundub, et teos on juba valmis, kuid seda tahetakse veel täiendada ja poleerida enne, kui tuleb lõplik väljalase. Hetkel on teoses seitse relva, kaks erinevat vaenlasetüüpi, aktiveeritav kahur, kolmteist avatavat ala ja palju muud. Täismängus plaanitakse lisada relvatäiendused, rohkem pahalasi, progressioonisüsteem ja muid omadusi, mida on vaja, et taoline lõpmatute hordidega teos oleks huvitav ja taasmängitav.

Mängu plaanitav ilmumisaeg on selle aasta suvel. Ega’s nüüd polegi teha muud, kui et oma rahakottidega Eesti videomängutööstust toetada!