fbpx

24. märtsil leidis aset MängudeÖÖ CS:GO turniiri II kvalifikatsioon, mis möödus kahjuks mõningate viperustega. Selle tulemusena on otsustanud nii administraatorid kui MängudeÖÖ korraldajad, et kõige õigem on tulemused osaliselt tühistada ning korraldada uus kutsetega lisakvalifikatsioon, mis selgitab neljanda finalisti, kes pääseb 14. aprillil MängudeÖÖ suurde finaali.

Meist mitteolenevatel tehnilistel põhjustel sattusid kahtluse alla mitmete mängude tulemused ning just need võistkonnad, keda antud vead mõjutasid, on oodatud uuele eelvõistlusele, mis toimub 7. aprillil kell 13:00 Level1 Faceiti keskkonnas.

Uude kvalifikatsiooni on oodatud järgmised võistkonnad:

addicTs
unluko69
5stvolah
Boom CS
XGR-X
FRAGMiNE

Võistkonna Fideliz tulemus teises kvalifikatsioonis jääb kehtima ning nad on pääsenud koos eelnevalt oma koha taganud võistkondade ayned ja lollip MängudeÖÖ suurele finaalvõistlusele, kus selgitatakse, kellele kuulub suurim osa 1500€ auhinnafondist.

Antud võistkondadel palun võtta ühendust turniiri mänguvanaga sander@level1.ee saamaks täpsemaid detaile viimase kvalifikatsiooni kohta. Antud otsus on lõplik ning ei kuulu edasi kaebamisele.