fbpx

Nintendo Switch on olnud üks eelmise aasta vaieldamatuim hitt. See on armastatud nii vanade Nintendo fännide kui ka tõsiste arvutientusiastide poolt. Switch on vaikselt muutmas me arusaama portatiivsetest videomängudest ning teeb sellega suurepärast tööd. Kuid tegu ei ole ideaalse konsooliga ning selle hiljutine uuendus, ilusa numbriga 5.0.0, on tolle väite suurepärane näide.

Uuenduse kõige olulisemaks punktiks tuuakse välja võimalus lisada sõpradeks inimesi otse Facebooki või Twitteri kontaktidest. See on tõesti mugav ning muudab elu lihtsamaks neile, kes ei ole Nintendo ökosüsteemiga varem kokku puutunud.

Sõltumata sellest ei ole Nintendo Switchil siiamaani võimalust vaadata YouTube’i videoid või Netflixi ning puudub lihtne netibrauser. Kõik need asjad olid olemas Switchi eelkäijal Wii U-l ning seda peaaegu ilmumiskuupäeval. Lisaks omas Wii U primitiivset häälvestluse tuge, ent Switchil ei ole isegi seda. Samuti ei tahaks mainida virtuaalkonsooli, ehk võimalust nautida Nintendo (ja teiste) 30-aastast mängukogu… kuid ilmselt peab – Switchil on võimalus oma mängukogu läbi virtuaalkonsooli toe märkimisväärselt suurendada, kuid millegipärast Nintendo seda ei tee.

Nintendo Switch on võitnud palju südameid, kuid miks peab lihtsate funktsioonidega (mis tunduvad sellise kaasaskantava masina puhul loogilistena) nii kaua ootama?

Palun, Nintendo, võta ennast kokku!

Allikas: Endgadget