fbpx

Blizzardi menukasse netipõhisesse mitmikmängu Overwatch lisandub järjekordselt uus naistegelane – Brigitte. Torbjörni noorim tütar on lähivõitlusekspert, kes kannab kettnuia ja kilpi. Ta ründab, ta kaitseb, ta tervendab – ta teeb kõike!

Brigitte on fantastiline abistaja-kangelane, kes suudab hoida kaitseliini ja samal ajal ravida oma tiimikaaslasi. Ta peamine relv on Rocket Flail, millega ta vehib laias kaares, lömastades kõik oma vaenlased, kes talle ette jäävad. Whip Shot võimaldab Brigittel lüüa ja tagasi lükata kaugel asuvaid vastaseid. Neiu passiivne võime võimaldab tal iga löögiga oma kaaslasi tervendada.

Esmakordselt näidati Brigitte tegelast Overwatchi koomiksis „Dragon Slayer“, kus Reinhardt nottis maha kohalike kõrilõikajate gängi. Järgnevalt oli teda näha veel lühikese animatsioonis „Honor and Glory“, kus ta astus ülesse taas Reinhardt’i õpilasena.

Lisaks oma rakettnuiale kannab Brigitte Barrier Shield nime kandvat kilpi, mille energiabarjäär suudab imeda teatud koguse vastaste poolt tekitatud kahju ja kaitsta oma tiimikaaslasi. Samal ajal, kui Barrier Shield on aktiivne, saab Brigitte kasutada Shield Bash võimet, mille käigus ta sööstab ettepoole ja lööb oimetuks esimese ettejuhtuva vastase. Sarnaselt Tornbjörnile on ka Brigitte geniaalne insener – tänu oma insenerioskustele saab ta teha Repair Pack abivahendeid, mis taastavad tiimikaaslase elud vidina üles korjamisel täielikult. Haripunktis saab neiu käivitada oma parima võime Rally – galvaniseeriv kutse relvile, mis annab tiimikaaslastele üpriski palju kaitset ning tõstab rootslase liikumiskiirust, et ta saaks oma meeskonna lahinguväljale juhtida.

Brigitte on mängitav juba praegu Overwatchi PTR (Public Test Realm) testserveris.