fbpx

Ahh, The Witcher (3) – igaühe ja nende ema lemmikmäng, põhjusega.

Nõidur Geralti jaoks ei paista aga seeria viimane ehk kolmas mäng kõige lõpp olevat, kuna arendaja CD Projekt Red kommuunimänedžer Marcin Momot säutsus oma Twitteri kontol: „Mis oleks, kui Geralt läheks esimest korda The Witcheri seeriast väljapoole ning suunduks mõnda sellel aastal ilmuvasse mängu?“

Mis see teos küll olla võiks, küsite? Ilmselge favoriit on Soulcalibur VI (kaklusmäng, mille kirjastajaks on Bandai Namco, kes aitas teatud piirkondades ka The Witcher 3 levitada), kuna teadaolevalt on just selle seeria väljaannetes nähtud igasuguseid külalisi, alates Yodast ja Darth Vaderist kuni Ezio Auditore da Firenzeni välja. Mõeldes Geralti võitlusstiilile, sobiks ta suurepäraselt kõnealusesse mängu oma mõõgaga vehkima. Ka tema loitsud oleksid päris huvitavad lisandid ühte kaklusmängu.

Aardi loitsuga vaenlase tagasi lükkamine või isegi kaardilt välja kukutamine oleks ju üpriski tuus!