fbpx

17. märtsil toimus MängudeÖÖ Counter-Strike: Global Offensive’i turniiri esimene kvalifikatsioon, kus selgusid neljast finalistist kaks, kes pääsevad 14. aprillil MängudeÖÖl toimuvale suurfinaalile, kus võisteldakse igavese au, kuulsuse ja 1500€ suuruse auhinnafondi peale.

Turniirist võtsid osa 26 võistkonda ehk tervelt 130 keevaverelist mängurit! Kuna kvalifikatsioon oli ülesehituselt eelmise aasta turniirist erinev, peeti tulised lahingud poolfinaalideni, kuhu pääsesid FWG_CS (Eesti), ayned (Eesti), Boom CS (Eesti) ja lollip (Eesti).

FWG_CS astus poolfinaalis vastamisi võistkonnaga ayned. Kohe alguses läks juhtima FWG_SC 2-0, ayned aga ei andnud alla ning võrdsustas seisu 2-2. Seejärel võttis ayned esimese vaheaja, mis tundus andvat võistkonnale uue hingamise, sest teisele poolajale mindi juba seisus 10-5 ayned kasuks. FWG_CS alustas küll teist poolaega tugevalt, ent vastase edu ei suudetu peatada ning ayned võitis seisuga 16-12.

Teises poolfinaalis pidid parima selgitama Boom CS ja lollip. Esimene poolaeg oli väga tasavägine, kus ühel hetkel juhtis lollip, siis jälle Boom CS. Teisele poolajale mindi 8-7 lollipi juhtimisel, kuid Boom CS viigistas seisu ruttu. See andis meeskonnale suure motivatsioonitõuke ning Boom CS läks 13-9 juhtima. Seejärel tegi lõpuspurdi lollip misjärel seis viigistus. Ülipõneva poolfinaali tulemusena tagas omale koha finaalis lollip seisuga 16-14.

Kvalifikatsiooni on veel võimalik järgi vaadata Level1 Twitchi leheküljel. Teine kvalifikatsioon toimub juba järgmisel laupäeval, 24.märtsil, kus selgitatakse välja järgmised lõppvõistlusele pääsejad. Oma võistkonna saab kirja panna Level1 Faceiti lehel. Suur finaal aga leiab aset 14. aprillil MängudeÖÖl, kuhu on võimalik juba praegu pileteid hankida.

Palju õnne finaali jõudnutele!