fbpx

Just nii see on, kallid lugejad! Kui Teil on pea paksult videomänguteadmisi täis, siis 5. märtsil (ehk tulevasel esmaspäeval) avaneb võimalus need paberile panna ning võita au, kuulsust ja loomulikult alkoholi!

Kalamaja hubases söögikohas ja baaris Puu leiab aset taaskord videomänguteemaline viktoriin Mäluauk. Eelmisel korral oli Level1 Eri ning just nagu heal teosel on alati järjelugu, nii on ka viktoriiniga. Taaskord viivad üritust läbi Yakuza entusiast Lauri ning Avinurme anime-ekspert Margus, kes on tulevase küsimustiku järgmisele raskusastmele tõstnud. Teemadeks tulevad taaskord üldised faktid, aga ka natuke Lauri ja Marguse lemmikutest ehk siis Jaapani mängudest. Katanad* olgu kaasas!

Üritus algab kell 20.00 ning lõppeb umbes 23.00. Võistkonnas võib olla maksimaalselt 4 inimest ja osalemistasu on 50 senti nägu. Tule pane end viktoriiniga proovile ning samal ajal naudi Puu meeldivat õhkkonda, tutvu toredate inimestega ja meki maitsvat joogivalikut. Näeme seal!

Rohkem infot ürituse Facebooki lehel.

*Katana on Jaapani keeles „mõõk“.