fbpx

„Seikluste aeg – c’mon, haara oma sõbrad. Me läheme kaugetele maadele. Koer Jaak ja inimene Vinni, lõbu ei lõppe kunagi! On seikluste aeg!“

Populaarsel (ja äärmiselt ägedal) Cartoon Networki multifilmiseerial „Adventure Time“ põhineb nii mõnigi videomäng, ent ükski neist ei tundu niivõrd ambitsioonikas ja kütkestav, kui hiljuti välja kuulutatud Adventure Time: Pirates of the Enchiridion. Ajal, mil hiljuti Xboxile jõudnud Sea of Thieves paljudele merekarudele pettumuse valmistas, kõlab mõte Finni ja Jake’i seltsis avatud maailmaga Land of Oo avastamisest ääretult mõnusalt.

Lisaks kahele peategelasele saab mängida ka BMO ning Marceline’ina, samuti satuvad teele ette teised sarjast armsaks saanud tegelased. Adventure Time: Pirates of the Enchiridion jõuab PC, PlayStation 4, Xbox One’i ja Nintendo Switchi peale käesoleva aasta 20. juulil.