fbpx

Call of Duty – iga-aastane külaline meie mängumasinates – naaseb tänavu juba neljandat korda tuttavliku sõnapaari juurde, milleks on muidugi Black Ops.

Alamseeria järjekordne tagasitulek kinnitati märtsikuu alguses, ent nüüd on ringi liiklemas uued kõlakad. Nimelt väidetakse, et Treyarch (seekordse sissekande arendaja) jätab üksikmängu osise teosest täiesti välja. See informatsioon pärineb anonüümsetelt allikatelt, kes paljastavad ka kõnealuse otsuse tagamaid. Väidetavalt mõistsid arendajad, et ilmumiskuupäev on liialt lähedal ning üksikmäng tolleks hetkeks valmis ei saaks. Selle tulemusena keskendutakse hetkel mitmikmängule ja zombide mängulaadile.

Lisaks sellele keskenduvat arendajad erinevatele koostööd rõhutavatele mängulaadidele, et leevendada üksikmängu puudumisest tulenevat lööki. Tagatipuks olevat Treyarch otsustanud kaasa minna viimase aja suure trendiga ning lisada Black Ops IIII ka battle royale mängulaad. Praegusel hetkel ei ole kindel, kas omavahel asuvad ellujäämise nimel võitlema 100 inimest, ent tegemist on numbriga, mille poole püüeldakse.

Call of Duty: Black Ops IIII ilmub juba käesoleva aasta oktoobrikuus PC, PlayStation 4 ja Xbox One’i peale ning, kui ülalolev jutt kõik tõele vastab, saab tegemist olema seeria esimese osaga, mis üksikmängu ei sisalda. Täpsemat infot jagatakse 17. mail.

Allikad: PolygonEurogamer