fbpx

Ametlikult Level1 lemmikuim kaklusmäng läbi aegade (mind ei huvita, et Andrile ei meeldi) Dragon Ball FighterZ järgmised kaks DLC-tegelast võivad olla Fused Zamasu ning Vegito Blue.

Mõlemad tegelased pärinevad manga- ja animesarjast „Dragon Ball Super“. Fuzed Zamasu näol on tegemist Goku Blacki ning tema tüütu sõbra Zamasu (see tropp, kes mulle vahel selja tagant ligi hiilib ja kinni hoiab, kui Goku Black enda energiakiiri minu poole loobib) sümbioosiga. See võiks tähendada, et tegemist on veelgi tugevama karakteriga, kui praeguste tegelaste nimistus kõrgemates sfäärides asetsev Goku Black ise.

Teine tegelane, Vegito Blue, on Goku ja Vegeta (Vegito Blue puhul spetsiifiliselt Super Saiyan God Super Saiyan versioonide) üks kahest sümbioosist – teiseks on Gogeta, ent tolle puhul on ühtimise algatajaks tants, mitte maagilised kõrvarõngad, nagu Vegito ja Zamasu puhul…. See on anime, ärge küsige! Fused Zamasu ja Vegito Blue rivaalitsemine on „Dragon Ball Superi“ üks oluline osa, seega pole ka imelik, et karakterid üheskoos välja lastakse.

Dragon Ball FighterZi esimesed kaks tegelast avalikustati ajakirja Shonen Jump kaudu veebruari keskel ning jõudsid kohale märtsikuu 28. kuupäeval. Seega võib eeldada, et Fused Zamasu ning Vegito Blue jõuavad meieni millalgi maikuu lõpus või juunikuu alguses.

Olgu sellega, kuidas on, aga üks on selge – tegemist on jätkuvalt ühe fenomenaalse teosega!

Allikas: EventHubs