fbpx

Näib, et Fortnite Battle Royale seisab kosmilise sündmuse lävel. Algselt tundus, et tegemist on kõigest aprillinaljaga, aga komeeti Tilted Towers (asukoht kaardi keskel) kohal on märganud juba mitmed mängijad ning see omakorda on pannud alguse fänniteooriate laialdasele tekkele.

Kõige levinuma teooria kohaselt saab rikkalikult relvade ja varustusega kaetud Tilted Towers endale komeedi kaela, sest Epic Gamesi arvates muudab eelnimetatud ala mängu liiga asümmeetriliseks. Fortnite’i mängija ChlorophyteFTW artikuleeris seda teemat mõne päeva eest foorumipostituses, mille sisu saab kokku võtta ühe sõnaga – balansseerimata.

Mängijad arvavad, et komeet võib olla moodus, kuidas lõpetada hooaeg ja samuti tutvustada mingisugust kosmoseteemalist sisu. Andmekaevurid on läbi käinud terve Fornite’i koodi, et leida mingisuguseidki juhtlõngu, ent Epic Games ei kavatsegi nende spekulatsioonidele vastata ega ka nende tegevust lõpetada.

Ühel Redditi kasutajal, nimega IronRectangle, õnnestus kätte saada mudel pea kohal hõõguvast komeedist. Lisaks on mängijad kinnitanud, et kosmilise imeasja tekkimisel hakkab pult veidralt värisema.

Fortnite Battle Royale’is on hetkel pooleli veebruaris alanud kolmas hooaeg. Mängijad on arvamusel, et komeet on ettekuulutus lähenevast hooajalõpust, eriti arvestades tolle kosmose temaatikat, mis võiks viidata uuele mängulaadile kaugel tulnukate planeedil.

Teisalt on ka muid arvamusi – kolmanda hooaja kosmeetilisi lisasid lähemalt vaadates (milles on kujutatud dinosauruste pealuid ja seenepilvi) tundub, et on tulemas maailmalõpp, mis viib mängu tagasi kiviaega.

Fortnite’i Twitter väitis, et puldi värisemise näol on tegemist koodiveaga. Õnneks on meie hulgas agaraid inimesi, kes tõlkisid värisemise ümber morsekoodiks ja tulemuseks oli „SOS D5 418“. „SOS-i“ osa on kergesti mõistetav ja „418“ arvatakse tähendavat käesoleva aasta aprillikuud. „D5“ ilmselt viitab aga asukohale kaardil, kus juhuslikult asub Tilted Towers.

Allikas: Polygon