fbpx

Epic Games lõi eelmisel nädalal varasemalt vaid kutsetega ligipääsetava Fortnite mobiilimängu uksed pauguga valla. Selle tulemusel said iOS-seadmete omanikud teose alla laadida, seda mängida ning, mis kõige tähtsam, võimaluse osta mängusiseseid lisasid.

Sensor Tower Store Intelligence’i poolt kogutud andmed näitasid kolmekordset tõusu mängijate kulutustes – kokku lausa 1,8 miljonit dollarit päevas. Nüüdseks on kogu Fortnite’i mobiiliversiooni tulu tõusnud 15 miljoni dollarini (bruto), millest 10,5 miljonit maksti Epic Gamesile. Kõigest 20 päeva peale rahaliste lisade lisamist on allalaadimiste arv jõudnud 11 miljonini.

Tegelikult pole selline kasv väga ootamatu, võttes arvesse aktiivsete mängijate äkilist tõusu. Mobiilimäng on kirjutamise hetkel jätkuvalt kõige rohkem teenivate mängude hulgas enam kui 23 riigis.

Fortnite’i mobiiliversiooni väljatulek oli suureks üllatuseks ja juba praegu on see üks kõige edukamaid mobiilimängude debüüte. Tundub, et Epic Games on justkui mustkunstnik, kes suudab lõpmatuseni oma kaabust üllatusi välja tõmmata.

Allikas: SensorTower