fbpx

Aastaid tagasi, kui H1Z1 oli tuntud pigem kui ellujäämismäng zombidega ning mitte battle royale žanri üks arvukatest esindajatest, lubasid teose arendaja Daybreak Game Company ning Sony, et kõnealune teos jõuab peagi ka PlayStation 4 konsoolile. Nüüd, mitu pikka aastat hiljem, oleme lõpuks sellesse punkti jõudnud, kui H1Z1 (battle royale, muidugi) Sony mängumasinale on maandumas.

Mängu avatud beeta algab maikuu 22. kuupäeval ning täpselt nii, nagu on tema arvutiversioon, saab H1Z1 olema PS4 peal täiesti tasuta mängitav (kui PS Plus tasu välja arvata). Kes seda päeva ära ei jõua oodata, võib ennast kirja panna ka suletud beetasse, mis leiab ilmselgelt aset millalgi enne maikuu lõppu.

Eks näis, kas H1Z1 suudab hammustada tükki sellest pirukast, mis praegusel hetkel kindlalt Fortnite’i akna peal jahtub…