fbpx

KUI SA OMAD XBOX ONE KONSOOLI

Super Mega Baseball 2

Kui on üks spordiala, mis eestlaste jaoks ääretult võõraks jäänud, on selleks pesapall. Tõsimeelsed videomängud tunduvad aga esimeseks kokkupuuteks liialt keerukad. Miks mitte anda võimalus teosele, mis ei võta end niivõrd tõsiselt ning pakub samal ajal ka võimalust kõnealuse spordiga lähemat tutvust teha? Siin astubki mängu (heh) Super Mega Baseball 2, mis mai alguses Xbox One’i peal oma debüüdi teeb.

Metal Gear Solid V: The Phantom Pain

Metal Gear Solid V: The Phantom Pain oli minu silmis parim mäng aastal 2015 ning siiamaani heidan Martinile ja Ragnarile ette, et neil see niisama kõvakettal puhkab. Hideo Kojima viimane teos enne Konamist lahkumist on suurepärane luigelaul, sest MGS V on kõige videomängum videomäng, mis eales loodud!

KUI SA OMAD XBOX360 KONSOOLI

Streets of Rage

Vahel on tunne, et absoluutselt kõik ajab närvi ning kuklas kipitab tahtmine esimesele tänaval vastutulijale otse pasunasse lajatada. Kombekas inimene hoiab taolised tunded küll vaka all, aga klassikaline SEGA madistamismäng Streets of Rage lubab seda teha vähemalt virtuaalsel kujul. Maikuu esimeses pooles saab seega kõik enda sisse kogutud viha ja raevu pikslitest koosnevatele kurjamitele välja jagada.

Vanquish

Kas on olemas mängu, mis on kiiretempolisem, kui Platinum Gamesi Vanquish? Tegemist on retoorilise küsimusega, sest me kõik teame, et pole paremat tegevust, kui rakettsabastega mööda lahinguvälja ringi sõita ja vastastele tina anda! Seda kõike maikuu teises pooles.

Head mängimist!