fbpx

Kui God of War juba läbi tehtud, on aeg suunata oma pilgud igakuise tasuta mängude portsu poole, mille eest kannab hoolt PlayStation Plus.

KUI OMAD PLAYSTATION 4 KONSOOLI

BEYOND: TWO SOULS

Kuna Quantic Dreami uus teos, Detroit:Become Human on ainult mõne nädala kaugusel, on just too teos üks hea viis saamaks aru Prantsuse stuudio Quantic Dream mängude eripärast. Jodie Holmesi ning tema sisemuses peituva Aideni lugu on kindlasti selline, mida on patt mitte kogeda.

RAYMAN: LEGENDS

Jah, see on see Raymani osa, kus on mariachi-versioon Survivori legendaarsest laulust „Eye of the Tiger!“

KUI OMAD PLAYSTATION 3 KONSOOLI

RISEN 3: TITAN LORDS

Risen 3 on üpriski suure mahuga rollimäng, milles tegevust päris palju. Kuid kui eelnevad kaks teost on läbi tehtud, siis pean nentima, et kolmas osa ei lisa seeriasse pea mitte midagi. Sellegi poolest on tegu ühe paganama hea looga ning mõnusa rollikaga.

EAT THEM!

Kui Jumal tahaks, et igal asjal siin ilmas oleks vore-fetiš, siis oleks ta selle mängu teinud. Nagu nimi ütleb, tuleb seal süüa.. kõike (täpsemalt inimesi).

KUI OMAD PLAYSTATION VITA KONSOOLI

KING ODDBALL

PlayStation Vita on olnud alati konsool kõige jaburamate teoste jaoks ning King Oddball pole ka erand – mängusiseseks eesmärgiks on hävitada terve maailm kasutades ainult enda keelt, millega kive lasta.

FURMINS

Põhjanaabrite stuudio Housemarque, kes on teinud näiteks ühe mu eelmise aasta lemmikteose Matterfall, on loonud ka Furminsi, mille lugu on lihtne. Kui ühel päeval Furminite kuningas magama jääb, keerab ta enda külje jõe peale ning seetõttu saab temast tamm. Mängija eesmärgiks on igasuguseid erinevaid tasemeid läbida, kasutades oma mõistust (või õpetust YouTube’ist).