fbpx

MängudeÖÖ on varemgi olnud kohaks, kus külastajad saavad uute kuumade videomängudega enne nende ilmumist tutvust teha. Tänavukevadine üritus ei ole sellest küljest erinev, kuid panused on sel korral kõrgemad kui kunagi varem – esimest korda tuleb esitlusele uus kodumaine beat-em-up mäng Aeon Must Die!

Aeon Must Die! pakub mängijatele uuenduslikku lähenemist taktikalisele kaklusele, mis eelistab mõistust refleksidele, ning kohanevat RPG-süsteemi, mis jälgib mängija käitumist sõdalasena, muutes vastavalt sellele väljakutset ja lugu. Mängu armutu ja sünge, ent värviline maailm meenutab igati seda räigelt põnevat anime VHS-i, mis lapsepõlves vanematele üldse meeltmööda polnud! Ees ootavad vägivaldsed seiklused, kaaslasteks häbiväärne sümbiootiline keiser, amneesiapatsient, kel peas auk ja vere asemel kütus, ning mõtlev lendratas. Galaktilistel kiirteedel põrutavate motikagängidega saab astuda kas lahingusse… või sõprussuhtesse. Mängida saab nii kangelase kui ka kurjamiga, et heita pilk peale mängu ühele viiest erinevast lõpust.

Aeon Must Die! jõuab PC, PlayStation 4, Xbox One’i ja Nintendo Switchi peale. Ilmumiskuupäev kuulutatakse välja hiljem.

Tule MängudeÖÖle ning ole üks esimestest, kelle silmad toda ägedust näevad!