fbpx

Kevadise MängudeÖÖ kaklusmänguturniiril ei löö me ainult nukke veriseks, vaid hakkame vastaste poole loopima tulekerasid, tulistama lasereid, muudame nad šokolaadiks ning sööme nad ära! Just nii, sel korral on Õhtulehe abiga turniiri võistlusmänguks valitud vaid mõne kuuga ääretult populaarseks saanud Dragon Ball FighterZ, mis pakub lõbu nii veteranidele kui ka uustulijatele!

Oma arvustuses kirjutas Sten mängu kohta järgmist: „Dragon Ball FighterZ on mäng, mida on lihtne armastada. Seda on kerge kätte võtta, ent selles peituvate nüansside ja detailide tabamiseks võib pisut kauem aega minna. Ometigi on see seda väärt ning teekond algajast tšempionini on nauditav isegi siis, kui selle jooksul koguneb taskusse rohkem kaotusi kui võite.“

Kuula ka meie anime- ja mangateemalise podcasti Doki Doki Luuserite Klubi teist episoodi, milles on teemaks just too mäng ning sellega seonduv universum!

MängudeÖÖ leiab aset 14. aprillil Apollo kinos Solarise keskuses, algusega kell 21.00. Rohkem infot leidub ürituse Facebooki lehel.