fbpx

Kas oled tulihingeline arvutientusiast? On Sul silmapaistev masin, mida tahaksid ka teistele näidata? Siis tule ja võta osa MängudeÖÖ PC Showst!

Tegu ei pea olema ilmtingimata raaliga, kus on custom vesijahutus või vikerkaare toonides RGB valgustus. Osaleda saab igaüks, kelle arvates väärib tema arvuti tähelepanu. Äkki oled ehitanud korpuse oma kätega või modifitseerinud graafikakaardi jahutit? Tule ja näita oma loomingut!

Arvuteid hinnatakse järgmiste kriteeriumite järgi:

Originaalsus

Kas tegu on millegagi, mida ei ole varem nähtud? Kas on kasutatud arvutimaailma ja -kultuuriga mitteseonduvaid asju, mis teevad masina eriliseks?

Puhtus

Kaabli organiseeritus, värviskeem, üldine disain: kõik see läheb antud kategooria alla.

Teostamisraskus

Kui raske oli modifikatsioone teha? Lõpptulemus võib tunduda esmapilgul lihtne, kuid raske töö ei pruugi alati välja paista.

Funktsionaalsus ja uuendatavus

Kui lihtne on antud masinat uuendada (kui üldse)? Kas komponendid on tasakaalustatud? Kas protsessori, graafilise kiibi, emaplaadi komponentide, andmekandjate ja toiteploki temperatuurid on kontrolli all?

Kohtunikeks on Andri Allas – Level1 peamine pea ja kõikide ilusate videote tegija – ning Aleksandr Bregin – Level1 põhiline tehnikaartiklite kirjutaja ja suurim arvutientusiast. Auhinnaks on LG välja pannud LG 27MP59G mänguri monitori.

Kohtunikud valivad MängudeÖÖ PC Showle nende arvates sobivad masinad. Palume saata oma masinast 3-4 heas valguses tehtud pilti (igast nurgast, sealhulgas seest), kuni 300-sõnalise tutvustuse ning komponentide nimekirja e-postiaadressile pcshow@level1.ee