fbpx

Kõik, kes minuga ükskõik millisel tasandil videomängudest rääkinud on, teavad, et mu lemmikteos läbi aegade on Valkyria Chronicles.

Tegemist on 2008. aastal SEGA poolt tehtud meistriteosega, mis ühendab endas strateegilise rollimängu ning reaalajas võitlussüsteemi tänu unikaalsele BLiTZ mängumootorile.

Tänavuse SegaFesi (ehk suure SEGA üritusega, kus nad kuulutavad välja suurel hulgal mänge ning muud nänni) raames hõigati välja ka asjaolu, et just sel aastal 10. sünnipäeva tähistava seeria esimest teost saab juba üsna pea nautida kõigi lemmikkonsoolil, Nintendo Switchil.

Juba teame, et saaga uusim (ehk neljas) mäng samuti antud platvormile jõuab, kuid kui algselt oli plaanis Atlandi Federatsioonile keskenduv lugu lasta jaapanlaste Switchile juba sel suvel, lükkus see edasi sügisesse, kui peaks plaanide kohaselt ilmuma ka lääneversioon.

Igatahes pole nüüd küll mitte kellellgi vabandust, et minu lemmikmängu mitte mängida!