fbpx

The Witcher videomänguseeria põhjal Netflixi poolt vändatava teleseriaali produtsent Lauren Schmidt Hissrich avaldas äsja Twitteri vahendusel projekti kohta hulgaliselt huvitavat infot.

„The Witcher“ seriaali produtsent Lauren Schmidt Hissrich

Näiteks avalikustas Hissrich, et nõiduri seiklustel põhineva seriaali esimene hooaeg hakkab koosnema kaheksast episoodist. Seda pole küll palju, kuid kui meenutada, et Netflixi originaalseriaale on varasemalt kritiseeritud hooaegade liialt pikale venitamise eest, siis võib olla tegu positiivse arenguga.

Veel andis Hissrich aimu, et kuigi projekt on töös, ei soovi sarja loojad sellega kiirustada. Avahooaja kaheksast episoodist on hetkel valmis kirjutatud vaid pilootosa ja seriaali osatäitjaid ei ole veel välja valitud. Kuna Hissrichi sõnul jõuab „The Witcher“ vaatajateni aastal 2020, on Netflixil veel aega ettevalmistusi teha.

Viimaks väitis produtsent, et jäädes truuks The Witcheri atmosfäärile, filmitakse sari Ida-Euroopas. Hissrich andis mõista, et võttes arvesse algmaterjali tonaalsust, on see ainus loogiline valik.

Ma olen alati mõelnud, et Tallinna vanalinn on Novigradiga üsna sarnane… Unistada ju võib.

Allikas: Gamespot