fbpx

Gaben armastab meilt raha küsida ja meie armastame seda talle anda! Algas Steami kevadine suurpuhastus, mille raames püüab platvorm meid uusi asju proovima ja oma mängukogu läbimata teoste arvu vähendama panna.

Puhastagem oma mängukogusid!

Ettevõtmisega kaasnevad nii soodushinnad kui ka Steami AR-mäng, mille eesmärgiks on mänguliselt panna kasutajaid uutele asjadele võimalust andma. On olemas igapäevased ülesanded ning projektid, mille täites saab märgi. Kogudes kokku viis märki saab kasutaja oma profiilile unikaalse medali, mille levelit saab ka tõsta.

Igapäevasteks ülesanneteks on hetkel näiteks muidu tasuliste mängude tasuta proovimine või uute üllitiste otsingul Steami abi küsimine. Projektid tunduvad aga huvitavamad – näiteks tuleb mängida sõbra poolt soovitatud teost või proovida mängu, mida on varem nauditud alla kahe tunni ning mida pole ammu puudutatud.

Teosed, mida saab hetkel tasuta Steamis mängida.

Ilmselt saab Valve aru, et inimesed aina koguvad mänge ning ei kipu neid isegi installeerima, mistõttu tundub see kevadtalgude üritus vägagi mõistlik ja heatahtlik.

Allikas: Steam