fbpx

Tänavu on hea olla kaklusmängude austaja, kuna juba aasta algusest on olnud võimalik nautida Dragonball FighterZ pakutavat hullumeelset möllu, samuti on veel tulekul teosed nagu SNK Heroines, Soul Calibur VI ja otse loomulikult BlazBlue: Cross Tag Battle.

Teose väljastaja PQube avaldas 18. mail, et BlazBlue, Under Night In-Birthi, Persona 4 Arena ning „RWBY“ tegelasi ühendava teose ilmumiskuupäevaks saab Euroopas olema 22. juuni (platvormideks PlayStation 4 ja Nintendo Switch). See tähedab palju ootamist võrreldes Jaapani ja Ameerikaga, kus on võimalik molli anda vastavalt 31. mail ning 6. juunil (sel kuupäeval saavad ka kõik PC mängurid juba üksteisele kere peale andma hakata, kuna kõnealuse platvormi peal regionaalsed piirangud puuduvad).

Praegu on võimalik igal Euroopa PlayStation 4 omanikul proovida beetat, milles on võimalik mängida kõigi 20 baasmängus oleva tegelasega. 21. mail suletakse küll serverid, kuid allalaetud kliendist saab demo, milles saab mängida järgnevate tegelastega: Ragna, Ruby, Hyde ja Yuga.

Muidugi on Euroopal (võrreldes muu maailmaga) ka eraldi kollektsionääride versioon:

Ma ei tea, kuidas teiega lood, ent mina ei jõua ära oodata, millal oma virtuaalseid nukke veristada saan!