fbpx

Alles see oli, kui Bethesda meid uue Fallout seeriasse kuuluva mänguga õrritama hakkas. Nüüd on aga ootamine lõppenud ning seda tunduvalt varem, kui arvata oskasime!

Mängijate kiusamine ei päädinud mitte Fallout 5 ega mõne uusversiooni väljakuulutamisega. Teatavaks tehti hoopiski täiesti uus mäng, mis hakkab kandma nime Fallout 76. Millega on tegu? Keegi ei tea.

Siiski poetab esimene reklaamklipp mõningaid spekuleerimist soodustavaid vihjeid ja sõnakõlkse. Kindlasti on teada, et teose keskmes on Vault 76, ehk üks 17-st kontrollvõlvkambrist, mida on varem mainitud Fallout 3 põhimängus ja ka tolle lisapakis Mothership Zetas, samuti on maa-alune punker tulnud põgusalt teemaks ka seeria neljanda osa proloogis. Võlvkambris elas täpselt 500 inimest (mis oleks muidugi suurepärane põhi järjekordsele battle royale mängule, heh heh) ning selle eesmärgiks oli olla võrdluspunktiks teiste, eksperimentaalsete punkrite tulemuste tarbeks.

Kotaku väitel on neile laekunud infot, et tegu on mingit sorti netipõhise mänguga. Selle alusel võib õhku visata ka teooria, mille kohaselt on Fallout 76 tolle mänguuniversumi vaste Bethesda teise suure seeria massirollikale The Elder Scrolls Online. Kas see vastab tõele või mitte selgub juba 10. juunil, mil toimub Bethesda E3-eelne pressikonverents.

Allikas: Kotaku