fbpx

Fortnite Androidil? JAH, PALUN!

Nüüd on veel üks põhjus, miks suvel ilusa ilma nautimise asemel telefonis istuda. Nimelt tuleb Fortnite lõpuks ometi Android operatsioonisüsteemi kasutavate telefonide ja seadmete peale.

Fortnite jõudis mobiilile tegelikult juba aprillis, aga ainult iOS süsteemi kasutavatele masinatele. Vaatamata sellele, et tegemist on telefoniga, on mäng täpselt sama mobiilil nagu see on arvuti või konsooli peal (seda muidugi pisikeste mööndustega).

Epic on alates aprillist pannud suurt rõhku mobiiliversiooni arendamisele – nädal tagasi lisati mängu kohandatav HUD. Lisaks sellele on kavas lisada ka häälsuhtlus ning samuti ei ole enam oluline, mis platvormil mängu mängida. Epic ütles, et nii enda kui ka vastase vaigistamine proovitakse väga kergeks teha, seda vaid ühe nupuliigutusega – ekraanile ilmub ikoon, mis laseb vaigistada ennast, kõiki meeskonna liikmeid või siis minna tagasi avatud mikrofoni peale.

Üks suurimaid probleeme on hetkel ebastabiilsus ja pidev kokkujooksmine. Epic ütles, et stabiilsus on üks nende kõige tähtsamaid murepunkte, nii et loodetavasti on oodata paranemist sellegi koha pealt.

Epic Games andis teada, et mäng ilmub Androidi seadmetel millalgi sel suvel, aga kindel kuupäev jäi kahjuks paika panemata.

Allikas: Eurogamer