fbpx

Laupäeval leidis GGWP Gaming & eSports Lounge’is aset kolmas kaklusmängude turniir GGWP Battle Arena. Põhivõistlusteks oli sel korral Dragon Ball FighterZ ja Under Night In-Birth Exe: Late[St].

Dragon Ball FighterZ turniiril demonstreerisid mängijad suurepäraselt oma personaalsete meeskondada võimeid. Võidu napsas endale VGE_BacklotScum (Art Simson), kes tõestas, et hetkeseisuga on Cell sama dominantne mängus nagu ta oli ka animes. Teise koha sai Vlad Paizis ja kolmanda koha Whitefang Rex (Rasmus Räästas).

Under Nighti võitlused olid samuti kaasahaaravad – võistlustulle astusid  erinevate oskustasemetega mängijad ning varieeruvate mängustiilidega tegelased. Võidu sai endale aga ootamatul kombel Whitefang Rex (Rasmus Räästas), kelle Mika näitas kõigile koha kätte, vaatamata sellele, et antud tegelast peetakse mängu nõrgimaks. Teise koha sai taaskord Vlad Paizis ja kolmanda koha SAD | LawAgent (Lauri Kubre).

Lisaks turniiridele oli võimalik kätt proovida ka Blazblue: Cross Tag Battle’is, mida mängijad näevad kindlasti ka tulevastel Battle Arenadel. Turniiride tulemused on täies mahus üleval ürituse Facebooki lehel .

Võidud olid joovastavad ja kaotused ajasid soolaseks, aga keegi ei saa vaielda, et tegemist oli väärt õhtupoolikuga!