fbpx

KUI SA OMAD XBOX ONE KONSOOLI

Assassin’s Creed Chronicles: Russia

Läks täpselt nii, nagu minema pidi! Juba varem jõudsid meieni Games with Gold raames Assassin’s Creed Chronicles seeria eelmised kaks osa, China ja India. Nüüd on järg Russia käes – mäng, milles mainitakse ka meie enda armast kodumaad! Tegemist on jätkuvalt 2D platvormeriga, mis sisaldab endas seeriale omaseid hiilimiselemente. Aset leiab see kõik teate küll kus!

https://www.youtube.com/watch?v=E24UQWyNTtg

Smite Gold Bundle

Tegelikult on Smite juba praegu Xbox One’i peal tasuta mängitav, ent juunikuu keskel avaneb Goldi omanikel võimalus proovida vähemalt 20 erinevat jumalat ja muud kõnealuse pakiga kaasnevat nänni, mis muidu maksaks roppu moodi raha. Kui keel limpsab ühe korraliku kolmanda isiku vaates MOBA järele, siis pole vaja kaugemale vaadata.

KUI SA OMAD XBOX360 KONSOOLI

Sonic & All-Stars Racing Transformed

Sonic & All-Stars Racing Transformed on põhimõtteliselt nagu Mario Kart, aga Sonicu mängudest tuttavate tegelastega (ja Wreck-it-Ralph on ka seal!). Kas pean rohkemat ütlema?

LEGO Indiana Jones 2: The Adventure Continues

See on see LEGO Indiana Jones, mis põhineb tollel filmiseeria neljandal osal. Huh! Õnneks on LEGO mängud alati piisavalt lõbusad ja kvaliteetsed, et isegi külmkapilennud üle elada.

Head mängimist!