fbpx

Poleks ju paha teada, et varsti ilmuvad Just Cause 4 või Forza Horizon 5. Just nii võisid kõik soovijad välja lugeda Kanada Walmarti internetipoe lehtedelt.

Antud veebilehe eeltellimuste nimekirjast käisid läbi mitmed teosed, ehk sinna lisati kohahoidjad seni välja kuulutamata mängudele. Kuid, nagu teada – mis korraks internetti satub, jääb sinna igaveseks. Antud apsakas jäi silma Wario64 nime omavale Twitteri kasutajale ning muidugi oli seda tarvis maailmaga jagada. Kõnealusest nimekirjast leidub mänge, mille ilmumisest oleme teadlikud, samuti teoseid, mis on juba lekkinud ja lõpuks ka üllitisi, mille kohta küsiks ainult: „Miks?!“

Lekkinud mängude hulka kuuluvad: Just Cause 4, Forza Horizon 5, Borderlands 3, RAGE 2, The Division 2, järgmine Splinter Cell, Lego DC Villains, Dragon Quest 2Destiny Comet ja palju muud.

Avaldamata teoseid ei suutnud me kirjutamise hetkel enam Walmart Kanada nimistust leida, kuid elu läks sellest hoolimata pisut põnevamaks. Siinkohal oleks ilmselt paslik läheneva E3 puhul kalendrisse punaseid ristikesi tõmmata.

Allikas: VG247