fbpx

MM! Lühidalt ja liialdades, vol. 2

MM (mõnus mees/ maitsetu mõte/ mõru mäng/ meie meel/ m*nn mängur – tõlgendage, kuidas tahate) on Level1 rubriik, kus me ei hoia end tagasi. Lühidalt ja liialdades võtame läbi mängud, mis on meie kõvaketastele jätnud jälje. Tõde võib olla valusam, kui arvatagi oskad.

Fortnite Battle Royale – Jah, anonüümsed snaiprid, ma tahtsingi Thanost ainult kaugelt näha!

God of War – POISS!

Yakuza 6: The Song of Life – „Mu tütar ja tema laps on ohus ning mina ise olen Tokyo allilma poolt jahitud. Pean kiiresti midagi välja mõtlema, muidu see võib olla minu perekonna lõp– Oi, tasuta karaoke!“

Rainbow Six Siege – „Üksinda Kodus“, aga relvadega.

Warframe – Mul on vaja üüratu arv [materjali nimi siin] uue asja jaoks? Tšau kolm tundi mu elust, mul polnud teid vaja niikuinii.

Under Night In-Birth Exe: Late[st] – Ja maailma kõige jaburama ning kohmakama mängupealkirja auhinna on võitnud….

Marvel vs. Capcom: Infinite – Inimesed: „Marveli brändiga seostuvad ainult kvaliteetsed teosed!“ Capcom: „Oota, hoia mu õlu korraks!“