fbpx

Mullu märtsis turule jõudnud Nintendo Switch leidis ülima tõenäosusega järgmise müügihiti. Nimelt kuulutas Jaapani mänguhiid välja uhiuued Pokemon mängud: Let’s Go Pikachu ja Let’s Go Eevee.

Eelnimetatud teosed naasevad seeria juurte juurde, leides aset Kanto regioonis, kus mängijal avaneb võimalus kokku koguda esimesed 151 originaalset Pokemoni. Samuti võtavad Let’s Go Pikachu ja Let’s Go Eevee palju šnitti paar suve tagasi megapopulaarseks saanud mobiilimängult Pokemon GoViimasega saab Nintendo Switch ka Bluetoothi abil ühilduda, et mobiiliteosest oma armsaks saanud võitlusloomad konsooli peale üle kanda (eeldades, et loomake kuulub eelmainitud 151 Pokemoni hulka).

Mängimiseks on vaja vaid ühte Joy-Coni, mis omakorda tähendab, et teost on võimalik nautida kahekestigi ning seda ülimalt hõlpsalt. Samuti saabub turule alternatiivne pult – Poké Ball Plus – mille abil saab enda lemmikloomaga ka päris maailma avastada. Let’s Go Pikachu ja Let’s Go Eevee jõuavad mängijateni juba sel sügisel, 16. novembril.

Tegemist ei ole aga ainsate Pokemoni mängudega, mis Switchile saabuvad. Juba praegu on Nintendo konsooli poest leitav alternatiivne „tasuta alustatav“ rollimäng Pokémon Quest (mis jõuab juunikuus ka mobiilidele). Samuti on jätkuvalt arenduses n-ö päris Pokemon mäng, mis kuulutati välja eelmise aasta E3 raames ning peaks meieni jõudma 2019. aasta teises pooles.