fbpx

Tuntud striimeri Ninja kanalile piiludes on aru saada, et viimase paari kuu jooksul on toimunud suuri muudatusi. Nimelt otsustas Twitchi suurim täht hakata tootma koguperesõbralikku sisu, ent paljud tema fännid ei võta seda sugugi hästi vastu.

Ninja enda sõnul teeb ta seda just nimelt lapsevanemate ja nende laste pärast, aga fännid arvavad pigem, et põhjuseks on raha. Paar kuud tagasi sattus Tyler pahandustesse, kui räppimise käigus rassistliku sõna ütles.  Kuigi mees hiljem siiski vabandas, läksid asjad peale intsidenti ainult hullemaks ning olukord kulmineerus 30-sekundilise roppusi täis vandumisega. Õnneks tundub, et säärane Tyler jääb nüüdsest minevikku. Peale roppuste laviini on Ninja hakanud kõvasti rõhku panema oma voogedastuste õhkkonna muutmisele. Aprillis H3H3 podcastis antud intervjuus ütles Tyler, et ta plaanib oma striimid kõikidele vanustele sobilikuks muuta.

„Minu eesmärk on muuta oma voogedastused selliseks klassikaks nagu on „Käsnakalle Kantpüks“, kus lapsevanemad saavad nilbetest naljadest aru, aga lapsed mitte,“ väitis Blevins. Ta selgitas, et taoline muutus oli tingitud ühe lapsevanema poolt saadetud e-kirjast, milles mures vanem kirjutas oma soovist vaadata Ninja voogedastusi ilma, et ta peaks kanali heli vaigistama. Blevins ütles, et vandumine on mängimise puhul väga tavaline, ent lapsed ei tohiks seda omaks võtta.

Ninja viis oma uue poliitika teisele tasemele (nagu Level1 igal neljapäeval, ayyyy) umbes nädal aega tagasi, hakates panema hinnanguid oma voogedastuste ja YouTube’i videote pealkirjadesse, et vaatajad saaksid arvestada, mida sisust oodata.

Vaatamata Tyleri pühendumisele on ta siiski tuntud ka koos „mitte-nii-piiratud-suuvärgiga“ kuulsustega mängimise poolest. Näiteks on ühes Twitchi klipis kuulda, kuidas Travis Scott kasutab fraasi: „Eat my dick!“ Ninja aga ei taha loobuda kuulsustega koos mängimisest, andes seega pealkirjades oma vaatajatele märku võimalusest valida, kas nad tahavad roppusi kuulata või mitte.

Populaarse voogedastaja otsus tundub vägagi küps ja mõistlik, kuid paljud tema vaatajad ei rõõmusta selle üle sugugi. Osade jaoks tundub, et Ninja hoiab ennast tagasi ja on seetõttu võlts. „Sa üritad olla peavoolus, lõpeta see,“ ütles üks fänn. „Lihtsalt ole sina ise,“ kirjutas teine: „Tõsiselt, vennas, kui sa teed voogedastusi, ei tohiks sa ennast muuta oma publiku tõttu.“ „Ninja töö ei ole väikeste laste eest hoolitsemine, vanemad peaksid olema need, kes seda teevad,“ väitis vaataja: „See oli 100% rahaline lüke Ninja poolt.“

Ninja kaitseks astus välja ta naine ja mänedžer Jessica:

Blevins rääkis oma ülekandes, et kuigi ta ei lõpeta striimimist koos teistega, kes ropendavad, ei tohiks 10-aastased siiski kuulata inimesi, kes vannuvad nagu Soome laevalt tulnud Eesti kalevipojad. Ta väitis, et soovib, et vanemad, kes talle kirjutavad, oleksid õnnelikud. Taolise lükkega hakkab Tyler aina enam ja enam meenutama maailma tuntuimat juutuuberit PewDiePied, kes peale mitmeid erinevaid skandaale nüüd samuti peresõbralikku sisu toodab.

Allikas: Kotaku