fbpx

Möödunud suurepärase mänguaasta ukse pauguga lahti löönud Resident Evil 7 näitas, et seeria pole oma õudusjuuri unustanud. Arvuti, PlayStation 4 ja Xbox One’i peal ellujäämisõudukate fänne rõõmustanud teos on peagi jõudmas ka uuele platvormile, milleks pole ei miski muu, kui ääretult populaarne Nintendo Switch! Kahjuks omab too teadaanne aga ühte üsnagi suurt konksu…

Nimelt ilmub teos (juba sel neljapäeval) ainult Jaapanis ning ei jookse Switchi riistavara peal – mängu striimitakse Nintendo mängumasinasse läbi pilve. Sellest tulenevalt kannab teos pealkirja Biohazard 7 Resident Evil Cloud Version. Pilveversioon sisaldab endas mängu koos kõikide lisadega ning võib eeldada, et tegemist on Switchi ühe kõige kenama mänguga… seda muidugi vastavalt kasutaja internetiühenduse kvaliteedile.

Lisaks elimineerib netisõltuvus igasuguse portatiivsuse, aheldades mängija koju enda ruuteri külge. Siiski on tegemist huvitava (ent siiski mitte esimese sedalaadse) eksperimendiga ning näis, kas taoline võimalus kunagi ka läände jõuab või kas Capcom suudab oma õudusmängu siiski ka kaardile toppida.

Allikas: The Verge