fbpx

Rocksteady Studios – tuntud ülipopulaarse Batman: Arkham seeria poolest – töötab uue projekti kallal. Stuudio Twitteri kontole on juba postitatud pilte, mis seda kinnitavad, ent see pole ainus tõestus, et mingi projekt on varsti tulekul.

Pürgiva 3D kunstnikuga Kyle McKie’ga võttis ühendust Benjamin Flynn (Rocksteady vanemdisainer), kes palus, et McKie muudaks viimase endise kolleegi kontseptsioonipildid 3D mudeliks, mida saaks mängus kasutada. Nagu stuudio poolt varasemalt lubatud, me mustas keebis pimeduse rüütlit Rocksteady järgmise teose peategelasena ei näe, mis suurendabki inimeste huvi nende uue projekti vastu. Avalikuks tehtud mudel on huvitav, kuna võib tähendada, et järgmine projekt on originaalne teos, mitte populaarsel brändil põhinev mäng.

Samas on juba aastaid pakutud, et Rocksteady asub tulevikus järgmise DC kangelase, ikoonilise Supermani kallale ning et McKie 3D mudel kujutab tema vihavaenlast Brainiaci. Elame, näeme.

Allikad: Kyle McKie, CB