fbpx

Kaks nädalat tagasi anti teada, et legendaarse mänguseeria otsene järjeosa STALKER 2 ilmub aastal 2021. Nüüd on lood aga sedapsi, et kõnealune teos ei pruugi siiski lubatud aastal välja tulla, kuna arendaja GSC Game World ei ole veel ühegi kirjastajaga kokkuleppele saanud.

Tegu on Epic Gamesi kirjastusosakonna juhi Sergey Galyonkini (kes on muuseas ka SteamSpy looja) podcastis välja tulnud informatsiooniga. Sergey sõnade kohaselt avalikustas GSC Game World STALKER 2 informatsiooni nii varakult vaid selle eesmärgiga, et leida tuleval nädalal toimuval E3 konverentsil endale kirjastaja, kes nende tegemisele õla alla paneks.

Samuti väidab Sergey, et kuigi mõned arendajatest on küll töötanud eelnevate STALKER seeria teoste kallal, ei ole tegu täpselt sama meeskonnaga. Küsimuse all olevad inimesed on ka täiesti eraldiseisev grupp nendest, kes on viimastel aastatel vastutanud GSC Game Worldi strateegiamängu Cossacks 3 eest.

Cossacks 3 on saanud üldiselt positiivset kriitikat.

STALKER 2 kohta ongi seega hetkel teada vaid, et see peaks ilmuma aastal 2021. Galyonkini podcastist saab lisaks tuletada seda, et videomäng on arvatavasti plaanis ehitada üles Unreal mootori peal. Ehk saame peale E3 lõppu teada, kas GSC Game World leidis endale väljastaja või mitte.

Pöidlad pihku!

Allikas: PCGamesN