fbpx

Vahel jõuab kinno mõni selline film, mis on oma olemuselt juba niivõrd mänguline, et paneb fantaasia jooksma ja mõtlema, et millised virtuaalsed teosed võidaksid, kui filmiuniversumiga mesti lööks. Selle suve üks kuumim linateos toob meieni juura ajastust pärinevad kiskjad, kelle eksistents teeks videomänge vaid paremaks!

Fortnite

Mõnda aega tagasi kasutas Maailma Populaarseim Videomäng™ juhust ning kutsus enda seltsi Marveli kinosaaga värskeima üllitise kurjami Thanose. 100st mängijast üks (korraga) sai kehastuda justnimelt eelnimetatud lillaks onkliks, et siis ülejäänud 99 inimesele korralikult säru teha. Nüüd võtame sama kontseptsiooni, aga asendame Thanose näiteks T-Rexiga. Kõlab ägedalt? Võite oma taguotsade peale kihla vedada, et kõlab!

FIFA 18

Alanud jalgpalli MMi raames oleks ju suurepärane siduda maailma populaarseim spordimäng ühe selle suve kuumima linateosega. Selleks on võimalusi rohkem kui üks:

1.) Vahetada 22 väljakul ringisibavat meest sauruste vastu. Suurim faktor oleks muidugi huumor, sest kellel ei tuleks suule kasvõi kerge muie, kui näeb rohelisel muruplatsil 22 dinosaurust ümmargust palli taga ajamas. „Haha, see stegosaurus lõi just värava! Nüüd on mu silmad küll kõike näinud.“

2.) Olles ise hommikuti jooksmas käinud, tean ma väga hästi, et vahel on motivatsiooniga probleeme. Mida teha, kui süda pumpab kehas ringi patrioodi verd, aga jalad on lihtsalt väsinud? Lasta platsile üks väledajalgne dino, kes mängijatel kannast napsaks, et nood väledamalt liduks. Kõik võidavad (välja arvatud need, kes sauruse saagiks langevad).

The Sims

Vaadake, ma ei taha kõlada küll absoluutse sadistina… aga üks lõbusamaid asju Simsi mängudes on asetada enda loodud tegelased veega täidetud basseini ning sellelt siis redel eemaldada. Tehisintelligentsi poolt juhitud simsid ei ole kahjuks just kõige… noh, intelligentsemad ning nii nad siis hulbivadki oma elupäevade lõpuni. Aga miks piirduda basseiniga? Miks mitte asetada oma simsid kuskile looduse keskele, kus 100% juhuslikult on ka tänapäevase tehnoloogia poolt ellu äratatud dinosaurused?

Või noh, muidugi on võimalus need dinosaurused lihtsalt simside lemmikloomadeks koolitada. Aga kus see lõbufaktor siis oleks?