fbpx

Fallout Shelter võiks olla teos, millega suur osa mängureid kokku on puutunud. Mobiilidel alguse saanud ning hiljem ka suurematele mängumasinatele jõudnud üllitis on saanud omale konkurendi värskelt ilmunud Westworld näol ning see ei meeldi Bethesdale kohe üldse mitte.

Pahameele põhjus ei ole kartus kaotada enda mängijaid, vaid tüli alus on Westworldi sarnasus Fallout Shelteriga. Selle tõttu võeti 21. juunil ette kohtutee Warner Bros. ja Behaviour Interactive mängustuudio vastu. Pealtnäha sarnase mängupildiga teosel pidavat olema isegi sarnased vead, mistõttu süüdistab Bethesda Westworldi väljaandjat suisa teose kloonimises – Bethesda sõnul kasutab populaarsel teleseriaalil põhinev mobiilimäng sama mängumootorit, kunstilist poolt ja disaini. Bethesda nõuab tekitatud kahjude eest raha ning otsust konkureeriva teose müümine lõpetada. Tasuta mängu puhul on see küll irooniline, aga eks me saame põhimõttest aru.

Fallout Shelter on saadaval mobiilidel, Xbox One’i, PlayStation 4, PC ja Nintendo Switchi peal. Westworld on hetkel mängitav ainult mobiilidel.

Allikas: SCRIBD