fbpx

Lõpuks ometi on Maailma Populaarseim Videomäng™ Fortnite mängitav ka Nintendo Switch konsoolil, aga kahjuks kaasnes sellega hulgaliselt draamat.

https://www.youtube.com/watch?v=SbysmKY3558

Nintendo avalikustas Fortnite’i Switchi peale oma E3 pressikonverentsil ja alates eilsest on kõnealune mäng Switchi poe kaudu tasuta allalaaditav. Lisaks on Nintendo konsoolil võimalik ristvõrgus mängida PC, Xboxi ja mobiilsetel platvormidel olevate mängijatega… aga mitte PlayStation 4 kasutajatega. Lisaks sellele kaasneb PS4 mängijatele muidki negatiivseid külgi – need, kes on varasemalt ühildanud oma Epic Games konto PSN kasutajaga, ei saa enam sellesama kasutajaga Switchil sisse logida. Sama süsteem toimib ka vastupidisel suunal (Switch ->PlayStation 4).

Kõik see on marru ajanud nii mitmedki Fortnite’i austajaid, kuna paljud on lootnud mängida kodus olles PlayStationil ning väljas olles Switchi peal. Loomulikult ei peata see kedagi mängimast, aga kuna progress on mängus üsnagi oluline asi, on tegemist siiski vägagi ärritava asjaoluga.

Vaatamata kõigele halvale on Fortnite’i tulek Switchile ikkagi positiivne. Nüüd võiks Sony oma soolasusest lahti saada ja lubada ka ristvõrgus mängitavuse, sest me kõik teame, et see on tehniliselt võimalik!

Allikas: Kotaku