fbpx

Möödunud laupäeval, 16. juunil toimus  GGWP Gaming & eSports Lounge’is neljas kaklusmängude turniir GGWP Battle Arena. Seekordsed põhimängud olid Tekken 7, Under Night In-Birth Exe: Late[St] ja verivärske Blazblue: Cross Tag Battle.

Blazblue: Cross Tag Battle turniiril osalejad ei suutnud põgeneda Ristuvast Saatusest™ ning lahendasid asjad kiirete löökidega. Esikoha sai SAD | Goose (Margus Saldre), kes näitas, et Gordeau on ka kõnealuses teoses sama võimas nagu oma originaalmängus. Teise koha sai Vlad Paizis ning kolmandale kohale võitles ennast SAD | Norps (Norbert Tilk).

Tekken 7 mängijad näitasid oma uhkeid kombinatsioone ja head mängutaju. Matšid olid pingelised ja võidud raske vaevaga teenitud. Esikoha näppas Raskkii (Rasmus Iila) surmav Nina. Teiseks jäi TanelTM (Tanel Metsar) ning kolmandaks Sten Anderson.

Under Nighti võistlusel näitasid mängijad oma oskuslikku GRD-meetri kasutust ning vaenlase kehaga žongleerimisoskust. Esimese koha kindlustas endale Vlad Paizis, kelle Yuzuriha peale eelmise korra kaotust tuhast tõusis. Teise koha vääriliseks oli SAD | WhitefangRex (Rasmus Räästas) ning kolmandaks jäi ka seekord SAD | LawAgent (Lauri Kubre).

Täpsem osalejate nimekiri ja tulemused on leitavad ürituse Facebooki lehel.