fbpx

Gears of War logo! See saab äge olema,“ mõtlesin, kui ekraanile ilmus – noh, teate küll, mis! Kujutage ette mu pettumust, kui Microsoft andis teada, et tulekul on Gears POP! ehk mobiilimäng(!), mis põhineb nendel ääretult populaarsetel, ääretult inetutel kogutavatel kujukestel. Ägestusin.

„Okei, tegelikult on meil päris mäng ka!“ ütles üks onuke, kes lavale tatsus… ja siis hakkas ekraanil jooksma Gears Tactics – strateegiamäng, mis mõeldud eksklusiivselt PC-le. Ägestusin, vol. 2.

Aga siis hakkas pilvede vahelt välja piiluma päikesekiir, sest peale kahte keskmisest kõvemat ägestumist (heakene küll, ehk siiski pisut alla keskmise) jõudis ekraanile Gears of War 5, mis jätkab neljandas osas poolelijäänud lugu. Sel korral juhib mängija eelmisel korral tutvustatud Kaiti, kes on… kes on lihtsalt parim!

Oeh, Kait…