fbpx

Grupp Fortnite Battle Royale mängijaid avastas oma kokkuklopsitud metallpõrandalt midagi väga üllatavat. Nimelt tekkis metallplaatide kokkupanekul nende ühenduskohas pisike haakrist.

Natsisümbol tekib siis, kui plaadid kokku pannakse ja seejärel ringiks redigeeritakse, täheldasid Redditi kasutajad. Mõned kommenteerijad arvasid, et tegemist võib olla võltsinguga, kuna mängijate nimed on veidralt hajutatud, teised leidsid, et haakrist ei ole üldsegi probleem. Arutelu lõpetas Epic Gamesi arendaja, kes kinnitas, et tekkiv haakrist vastab siiski tõele: „Aitäh, et tõite selle probleemi välja,“ kirjutas DanDaDaDanDan, „See oli mittetahtlik ja sellega tegeletakse ASAP – muutes metallitüki välimust!“

Kuna jutt käib ikkagi natsisümboolikast, parandati viga kärmesti. Uuendatud kujundus metallplaatidele peaks saabuma järgmise uuenduse käigus.

Seda, kas tegu on nüüd ühe kunstniku salajase natsipropagandaga või lihtsalt õnnetu seigaga, võimegi lõpmatult juurdlema jääda. Ilmselt on ikkagi tegu puhta kokkusattumusega, kuna kujundusprotsessi käigus on sellised juhused vägagi kergelt tulevad.

Allikas: PC Gamer