fbpx

Naughty Dog tõi PlayStationi E3 pressikonverentsil meieni kauaoodatud The Last of Us 2 värske video. Mitte ainult ei saa me näha küpsemas eas Ellie’t, vaid tutvuda ka tema erinevat külgedega. Video hakkab pihta romantilisel toonil ning liigub kiirelt süngema osa peale üle. Viimaks näeme ka mängu sisu ennast, mille põhjal võib eeldada, et järjeosa liigub eelkäijaga pealtnäha samas suunas. Rõhk on endiselt hiilimisel ning tundub, et Ellie on kordades vägivaldsem, kui Joel frantsiisi esimeses osas oli.

Kui sellest või (eelmisest videost) jääb mulje, et tegemist on puhtalt Ellie soolonäidendiga, siis vähemalt PlayStationi koduleht kinnitab, et Joel ei ole kuhugi kadunud ning tegemist on ikkagi nende kahe ühise ettevõtmisega.

Võime ainult oletada, et PlayStation 4 eksklusiiv Last of Us Part II ilmub järgmise aasta numbri sees.