fbpx

Neli aastat on möödunud hetkest, kui välja sai kuulutatud Robert Kirkmani koomiksiseerial põhinev Overkill’s The Walking Dead. Ja oh üllatust, käes on ka aeg, millal meile näidatakse ära kõik neli mängitavat tegelast. Kas see võib tähendada, et teos on haardeulatuses?

Mäng hakkab sarnanema Overkilli teise teose, Paydayga selle poolest, et ka kõnealuses üllitises saab kuni neli mängijat korraga mängida, sel korral proovides Washington D.C. tänavatel elavate surnute keskel ellu jääda. Nendeks neljaks kangelaseks on:

Grant

Kui antud teosest tehtaks lühifilm või sari, oleksin ma kindlasti esimesena järjekorras seda vaatama. Samas muudavad nii head lühitutvustused mind mängu enda puhul pisut skeptiliseks. Me teame nüüd, et igal tegelasel on oma taustalugu ning et mäng on koomiksi põhjal tehtud. Kuid kas mõne tegelase surm või puudumine mõjutab üllitise enda lugu… ja kas sel üldse ongi narratiiv? Või visatakse ellujääjad punkti A ja vaadaku ise, kaua elus püsivad?

Aidan

Raskem osa on ilmselt kokku ajada kõik need sõbrad, kes minuga seda entusiasmi jagaks. Me teame, et mitmikmängud on populaarsed – kellele ei meeldiks teha paar kiiret matši näiteks Fortnite’is. Kuid kas seda saab rääkida ka väiksemate mängijate arvuga mitmikmängu teoste puhul? Kui paljud räägivad enam Sea of Thievesist?

Maya

Et oma lemmiktegelast oleks veelgi raskem valida, on igale tegelasele määratud ka erinevad arengupuud. Ei pea olema Sherlock, et pakkuda, kes neist ravitseja on (köh, köh, Maya)!

Heather

Antud teose puhul tekib küsimusi rohkem, kui vastuseid. Kuid need videod on üle prahi!

Overkill’s The Walking Dead ilmub selle aasta sügisel PC, Playstation 4 ja Xbox One’i mängumasinatel.