fbpx

PC Gaming Show säravaimad hetked

E3 on mängumaailma suursündmus ning üheks selle alustaladeks on erinevad mängutööstuse gigantide pressikonverentsid, kus nad proovivad teineteist pea igas audiovisuaalmeedia valdkonnas üle trumbata. Nende seas on aga vaeslapse rolli kandev PC Gaming Show, mis igal aastal paneb taaskord kukalt kratsima, et miks ja kellele seda üldse tehakse. Kuid käesolev aasta oli erandiks!

Ei, ma ei räägi siin neist 30 esitletud videomängust, millest enamus oli Humble Monthly materjal, või kohmakatest lavaesinemistest, mis ole isegi andnud alust järjekordsele cringe videole.

Ei, see erand ei ole ka Insomniac Gamesi poolt loodav uus VR-mäng, mida ei saada kindlasti sama suur edu, kui nende poolt arendatav ja sügisel ilmuv Ämblikmehe videomängStormland asetab mängija katkise roboti kehasse, kes peab end uuesti üles ehitama.

Ei, need ei olnud ka Square Enixi konverentsilt ebaõiglaselt välja jäetud Just Cause 4 ega Hitman 2. Ega ka Goat Simulatori tegijate Coffee Stain Studiosi uus mäng Satisfactory.

PC Gaming Show vaieldamatult säravaimateks hetkedeks olid momendid, mil oli lavale, või täpsemini lavalt rõdule lükatud üks kahest õhtujuhist – Frankie Ward. Tema armsad põselohud, siiras naeratus ja vallatud lokid tegid kõik järjekordsed Steami lõputusse mängimata mängude nimekirja kaduvad teosed nauditavaks ning ehk isegi huvipakkuvaks.

Aitäh, PC Gaming Show, ma ootan sind ka järgmisel aastal!