fbpx

Meie põhjanaabrite mängustuudio Remedy Games on taaskord uue üllitise plaanid avalikkuse ette toonud. Nende salapärane projekt on lõpuks ometi paljastunud ning selleks on kolmanda isiku vaates seiklusmärul Control.

Inimestele, kes on kokku puutunud stuudio eelmise teosega (Quantum Break ilmus 2016. aastal PC ja Xbox One’i peal ning kuulus tol aastal ka siinkirjutaja 10 parima mängu hulka), see aimas koheselt, kelle mängu treiler Sony E3 pressikonverentsi raames käima lükati.

Remedy on oma eelnevalt loomingult šnitti võtnud ning seda mitut erinevat aspekti silmas pidades. Paralleele võib tõmmata nii mängitavuse (ajaga mängimine), kui ka visuaalse külje puhul. Viimase korral tasub märkida, et Controli peategelast kehastab ka Quantum Breakis üles astunud Courtney Hope.

Control jõuab PC, PlayStation 4 ja Xbox One’i peale juba tuleval aastal.